Geachte heer, mevrouw,

LAAT JE INSPIREREN!!

Heeft u (ver)bouwplannen, gaat u verhuizen of bent u van plan een woning te kopen? Dan kunt u vast nog wel wat tips of inspiratie gebruiken voordat u hiermee aan de slag gaat. Op zaterdag 28 maart vindt er in ’t Spectrum in Schijndel een ruim opgezette Woonbeurs plaats, waar verschillende woonspecialisten uit Schijndel en omstreken u graag adviseren, informeren en inspireren over hun producten. Op deze woonbeurs krijgt u gratis advies van dé professionals op het gebied van wonen. Zo kunt u op één dag en één plek alle informatie vinden die u nodig heeft in aanloop naar het realiseren van uw droomhuis!

Natuurlijk zijn ook wij een van die bedrijven die deelnemen aan Woonspectrum en voor u klaar staan met advies en inspiratie. Graag zouden wij u daarom uitnodigen om op deze dag een bezoek te brengen aan onze stand op deze beurs.

Woonspectrum vindt plaats op zaterdag 28 maart 2015 en is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is bovendien geheel gratis. U gaat zelfs naar huis met een goed gevulde goodiebag!

Mocht u meer informatie willen of bent u benieuwd naar alle deelnemende bedrijven dan verwijzen wij u graag naar de website van Woonspectrum:

www.woonspectrum.nl

Graag zien wij u op 28 maart tijdens WOONSPECTRUM!

Met vriendelijke groet,

Annette Schel
Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Schel